Espais i Materials municipals

L'Ajuntament d'Esporles ofereix espais municipals a grups, entitats, associacions, particulars i empreses per al desenvolupament de les seves activitats i projectes. Els particulars podran fer ús d’aquests espais per realitzar activitats obertes a la gent del poble.

També es cedeixen diversos materials a les entitats d’Esporles per tal que aquestes puguin organitzar esdeveniments i així optimitzar els recursos. Els espais municipals són els següents:

Centre Cotoner

Sala multi usos amb un petit escenari on s’hi poden realitzar des d’activitats dirigides fins a assajos, concerts, projeccions, etc.

centre

Hotel d'entitats

Espai de de caire sociocultural, la finalitat del qual és fomentar la trobada, la informació, la comunicació, la difusió i la producció cultural i social de la població en general i de les seves entitats, així com també afavorir la seva formació integral i promoure l'associacionisme del municipi i la cohesió social.


entitats  

Edifici de Sa Fàbrica

L’Antiga Fàbrica de Can Fortuny reconvertida l'any 2010 en Centre Social i Cultural. La planta baixa acull la biblioteca municipal, al pati interior es duen a terme les activitats que es puguin fer al aire lliure. La primera planta es conserva com a sala d’exposicions i hi ha cabuda per una oferta artística molt variada i durant tot l’any. La segona planta acull la sala d’actes polivalent, que és l'espai per a conferències, presentacions, cicles de xerrades, projeccions, etc. Està dotat de projector, pantalla i equip de megafonia. L'edifici disposa també d'una sala de reunions.

cop

Refugi de s'Hort de Son Trias

Refugi de l'Hort de Son Trias. Espai per l'allotjament d'excursionistes. 

refugi

Casa des Poble

Fundat al 1923, és un espai habilitat amb format de teatre, que es va utilitzar com a epicentre cultural i d'espectacles. L'any 2007 l'Ajuntament d'Esporles adquirí l'edifici gràcies a un conveni signat amb el Ministeri d'Habitatge. Compta amb un escenari, platea i una sala annexa complementària. Està destinat al desenvolupament d’activitats recreatives amb presència de públic. (Més informació: Plànol i Rider tècnic).

poble