29-Marzo-2017
L’Associació de Forners i Pastissers de Mallorca i l´IDI (Institut d´Innovació Empresarial) han reconegut a dos forns del municipi el distintiu de qualitat de la marca “Pa d’Aquí, forn i tradició”.
Aquest distintiu de qualitat vol posar en valor el pa tradicional mallorquí davant tots els productes que han proliferat els darrers anys.
Els requisits necessaris perquè un establiment pugui obtenir aquest distintiu són: voler adherir-se a la iniciativa, ser un forn amb obrador i tenir un mínim d’un 70% de producte d’elaboració pròpia. Segons les dades de l’Associació de Forners i Pastissers, a Balears hi ha al voltant de 280 forns que gestionen fins a 600 punts de venda que seran susceptibles de tenir la marca “Pa d’Aquí”.
Si voleu conèixer l’experiència d’un forn que ja compta amb aquesta distinció, no us perdeu el reportatge d’Ib3 TV de l'enllaç adjunt.
Aquest distintiu de qualitat vol posar en valor el pa tradicional mallorquí davant tots els productes que han proliferat els darrers anys.
Els requisits necessaris perquè un establiment pugui obtenir aquest distintiu són: voler adherir-se a la iniciativa, ser un forn amb obrador i tenir un mínim d’un 70% de producte d’elaboració pròpia. Segons les dades de l’Associació de Forners i Pastissers, a Balears hi ha al voltant de 280 forns que gestionen fins a 600 punts de venda que seran susceptibles de tenir la marca “Pa d’Aquí”.
Si voleu conèixer l’experiència d’un forn que ja compta amb aquesta distinció, no us perdeu el reportatge d’Ib3 TV de l'enllaç adjunt.