FIRA DOLÇA 2022

 

LA FIRA DOLÇA TORNA A ESPORLES

 

Prop de 150 paradetes de dolços, artesania i productes locals formaran part de la XVI FIRA DOLÇA d’Esporles 2022

 

Esporles celebrarà aquest diumenge 2 d’octubre la XVI edició de la Fira Dolça. Els llocs i estands de la fira ocuparan aquest cap de setmana els carrers més cèntrics del nucli antic del municipi. 

 

La localitat s’ha bolcat en l'esdeveniment, i la mateixa façana de l'ajuntament s'ha engalanat amb la decoració realitzada per l’escola, l’institut i el Centre de Dia, amb motius relacionats amb les llaminadures. 

 

Prop de 150 paradetes de dolços, artesania i productes locals formaran part de la Fira Dolça. Com és d'imaginar, no faltaran a la cita els clàssics de la rebosteria mallorquina: ensaïmades, crespells, bunyols, gelats, rubiols, coques …

 

La fira també comptarà amb una àmplia programació cultural relacionada amb la temàtica, degustacions, tallers i demostracions, actuacions musicals, cercaviles, concurs de motoserres, trobada de brodadores, ballada popular, entre altres activitats. 

 

 

PRESENTACIÓ DEL CARTELL DE LA AVI FIRA DOLÇA D'ESPORLES 

 

La batlessa Maria Ramon i la Regidora de Promoció Econòmica Marian Castell han presentat el cartell de la XVI FIRA DOLÇA d'Esporles.

La fira es celebrarà el proper diumenge 2 d'octubre de 2022.

La fira comptarà amb paradetes de venda de dolços, passacarrers, actuacions musicals, tallers, demostracions, concurs de motoserristes, trobada de brodadores, ballada popular entre altres activitats.

Archivos adjuntos

Source URL: https://esporles.cat/node/3594