Salutació batlessa

 

batlesaTotes les esporlerines i tots els esporlerins compartim el saludable orgull de viure a un poble que feim entre tots i que és, en molts d’aspectes, un model per a d’altres municipis.

La participació ciutadana, el compromís per a atendre prioritàriament les necessitats de les persones amb més dificultats, la decidida defensa del medi ambient, l’activitat cultural en diversos àmbits, volem que quedin reflectides en aquesta web a la vostra disposició.

Com a primera dona batlessa d’Esporles, m’honora saludar-vos i expressar des d’aquí el meu compromís més sincer per a continuar el camí de convivència i progrés a favor de totes les persones, d’escoltar totes les opinions, crítiques i suggeriments, de treballar amb coratge per a complir amb la responsabilitat que la majoria dels esporlerins i esporlerines m’han lliurat, i que s’ha de reflectir en una forma de governar i en uns objectius en benefici de tots.

L’equip de govern que m’acompanya i tota la gent que amb generositat dóna part del seu temps i de la seva energia per a seguir construint el poble que volem, faran, ben segur, que pugui dur a bon port el compromís que he assumit.

Volem també que tots els visitants, virtuals i físics, que arribau a Esporles d’altres indrets, trobeu entre nosaltres l’acollida d’un poble solidari, digne, net i agradós; que us hi sentiu, de veres, benvinguts!

Maria Ramon Salas, batlessa