VIII JORNADES D’ESTUDIS LOCALS D’ESPORLES, 4 I 5 DE MAIG

16-Febrer-2024

Durant els dies 4 i 5 de maig de 2024 es celebraran les  VIII Jornades d’Estudis Locals del municipi. 

Aquesta iniciativa de l’Ajuntament d’Esporles pretén donar continuïtat a les set anteriors edicions. L’objectiu de les Jornades és difondre estudis relacionats directament amb el municipi que s’han fet durant els darrers anys i la voluntat és seguir divulgant els treballs que es facin a partir d’ara en properes edicions. 

Les Jornades es duran a terme durant el matí i la tarda del dissabte dia 4 i el matí del diumenge 5 de maig a la sala d’actes de l’edifici Sa Fàbrica, carrer de Ramon Llull, 3.

Els comunicants exposaran breument el tema de cada un dels seus treballs, que poden versar sobre qualsevol temàtica relacionada amb el terme d’Esporles, des de qualsevol temàtica o camp: històric, social, econòmic, artístic, biogràfic, científic, educatiu, literari...

Convidam a tots els investigadors, estudiants, estudiosos i interessats en la temàtica local a  en inscriure-se a les jornades. 

Per fer-ho s’han d’enviar les dades personals i títol i resum de la comunicació que vulguin presentar abans del dia 15 d’abril de 2024.

Per a més informació:

Biblioteca Municipal d’Esporles

Carrer de Ramon Llull, 3

971611000

biblioteca@esporles.cat