Trobada POBLE A POBLE organitzada pel grup del Taller de Memòria i Habilitats Socials de l’IMAS

29-Març-2024

El passat 14 de març, va tenir lloc a Esporles la Trobada POBLE A POBLE, organitzada pel grup del Taller de Memòria i Habilitats Socials de l’IMAS. 

Aquesta activitat va consistir en que les persones integrants del grup de memòria d’Algaida i Pina arribaren al nostre municipi a les 10h del matí i varen ser rebudes a l’entrada de l’Ajuntament pel nostre Batle Josep Ferrà i la Regidora de Serveis Socials Maria Roig i per totes les persones del grup de memòria d’Esporles. Aquestes persones es varen encarregar de l’organització d’aquesta trobada. 

Després varen realitzar un recorregut per tot el poble, on varen poder tenir el gust de comptar amb en Pep Alemany com a guia. Visitaren l’Església, una casa del carrer Balladors  molt emblemàtica per la seva conservació, aprofitam per a donar les gràcies a les persones que ens varen obrir les portes de casa seva, passejaren per llocs significatius del nostre municipi i acabaren la visita amb un refrigeri ofert per l’àrea de serveis socials de l’Ajuntament i també per les persones del grup de memòria d’Esporles. 

L’any passat varen ser les persones d’Esporles les que varen visitar Algaida i Pina amb l’objectiu de crear un espai d’intercanvi i mútua coneixença entre els municipis. 

La professional encarregada d’organitzar aquesta activitat és la psicòloga, Maria Camargo, que és també la persona que imparteix el Taller d’Estimulació Cognitiva i Habilitats Socials al nostre municipi des de fa 3 anys, conjuntament amb les professionals de serveis socials.