Sa Fita del Ram 2023

20-Març-2023

Ahir es va disputar la 19a edició de la Cursa per muntanya d'Esporles – Sa Fita del Ram 2023, organitzada per l'Ajuntament d'Esporles, amb la col·laboració dels Ermassets Club de muntanya d'Esporles i la Federació Balear de Muntanyisme i Escalada.

Amb una participació final de 280 corredores i corredors, els resultats més destacables varen ser els de na Asmaa Zammou, guanyadora absoluta femenina, amb un temps d'1 h 48 minuts i 38 segons i Joan Navarro Moreno, amb 1 h 18 minuts i 55 segons. Els Ermassets i Ermassetes més ràpids varen ser en Pau Bestard Puig, amb un temps d'1 h 25 minuts i 47 segons i na Maria del Mar González Martorell, amb 1 h 53 minuts i 12 segons.

Cal afegir que també es disputava el Campionat de Balears de curses per muntanya per clubs i el pòdium va ser pel C. E. Xandanguets, seguits de Sa Milana d'Alaró i de la Secció de muntanya del Club Pollença. Els Ermassets Club de Muntanya d'Esporles va quedar en 5a posició.

Finalment, només queda donar les gràcies a tots els voluntaris, patrocinadors, col·laboradors, propietaris de finques i a tothom que fa possible que aquesta cursa se celebri any rere any.