Reobrim inscripcions per l’Escola Municipal d’Idiomes

01-Desembre-2022

• L’Ajuntament tornarà a obrir inscripcions al gener del 2023 per l’Escola Municipal d’Idiomes.

• Gestionada per l’empresa Punt de Partida, s’ impartiran classes d’anglès per a tots els nivells i edats.

L’ajuntament segueix col·laborant amb l’empresa especialitzada Punt de Partida per fomentar les inscripcions d’una escola d’idiomes al municipi aquest any 2023. Les classes d’anglès començaran a partir del gener i les inscripcions ja estan obertes al web www.puntdepartida.cat, al correu reserves@puntdepartida.cat o bé via telefònica.

Amb l'objectiu de fomentar l'aprenentatge d'idiomes el municipi col·labora amb aquests cursos. Punt de Partida gestiona l’espai i ofereix els cursos a un preu reduït de 39 euros mensuals 2 classes a la setmana.

La contractació del professorat i la gestió de les classes anirà a càrrec de Punt de Partida. Els grups es crearan amb un mínim de 5 alumnes que faran dues classes a la setmana. La distribució dels alumnes es farà tenint en compte els horaris triats i els coneixements de cada un d’ells, que Punt de Partida avaluarà amb la corresponent prova de nivell abans de començar les classes. Els cursos estaran oberts a alumnes des dels 3 anys fins a adults de qualsevol edat i nivell. Els que així ho desitgin podran optar als certificats oficials de Cambridge reconeguts pel Marc Comú Europeu (A1, A2, B1, B2 i C1) examinant-se al propi municipi.