PRESENTACIÓ DEL CARTELL DE LA XVI FIRA DOLÇA D'ESPORLES

20-Setembre-2022

La batlessa Maria Ramon i la Regidora de Promoció Econòmica Marian Castell han presentat el cartell de la XVI FIRA DOLÇA d'Esporles.

La fira es celebrarà el proper diumenge 2 d'octubre de 2022.

La fira comptarà amb paradetes de venda de dolços, cercaviles, actuacions musicals, tallers, demostracions, concurs de motoserristes, trobada de brodadores, ballada popular entre altres activitats.

  INFORMACIÓ PER PARTICIPAR A LA XVI FIRA DOLÇA 2022 (2 D’OCTUBRE)

 

 

Queda prohibida qualsevol connexió elèctrica il·legal, ja sigui a comptadors, postes, fanals o altres punts de la xarxa. L’incompliment d’aquesta norma implicarà sanció.

 

  1. El termini de presentació de sol·licituds és de dia 5 a dia 26 de setembre de 2022.
  2. Per a la superfície total del lloc de venda heu de computar tot l’espai que utilitzareu, tant les taules o paradetes usades, com els materials, capses i/o expositors de qualsevol tipus. És a dir tot l’espai físic utilitzat.
  3. ÉS IMPRESCINDIBLE que si teniu paradetes de més de 10 metres de llargada, atraccions de fira, camions o remolcs de venda i similars, us poseu en contacte amb l'organització al 971 48 95 54 de 9.00 a 13.00 h, per tal d’assignar-vos el lloc.
  4. Se us comunicarà per correu electrònic la ubicació de la parada, indicant el nom del carrer i el número de parada (que estarà marcada al terra). Només es podrà venir a muntar a partir de les 05.00h del mateix diumenge.
  5. En cas de no presentar-se, no es retornarà l’import abonat.

 

ÉS OBLIGATÒRIA LA PRESENTACIÓ DEL JUSTIFICANT DE PAGAMENT EL DIA DE LA FIRA, EL QUAL SERÀ REQUERIT PER LA INSPECCIÓ MUNICIPAL

 

MÈTODE D’INSCRIPCIÓ TELEMÀTICA

 


Emplenar el formulari telemàtic i picar enviar. Rebreu un correu electrònic amb la còpia de la sol·licitud i, en un dies, un altre on s'indicarà l'import, la forma de pagament i la ubicació exacte de la parada.

 

Una vegada rebut el correu, teniu 3 dies per fer el pagament o la sol·licitud serà anul·lada.


Si en voleu més informació o teniu dificultats per fer la inscripció telemàtica, podeu anar a les oficines municipals (Pl. de l’Ajuntament, 1). Horari de dilluns a divendres de 09.00h a 13.00h i els dimarts i dijous també de 17.00h a 19.00h

 

PREU DE LA SOL·LICITUD DE LA PARADA PER METRES

 

Fins a 3 m de fondaria 5,00€ m. lineal

Més de 3 m fondaria 4€ m2

Vehicle amb rodes de venda o similars 4€ m2

Atracció de fira o element d’esplai 4€ m2