L’Ajuntament d’Esporles decreta tres dies de dol i banderes a mig pal per la mort del regidor de l’àrea de Manteniment, el senyor Antoni Asensio Campoy

23-Maig-2023

L’Ajuntament d’Esporles decreta tres dies de dol i banderes a mig pal per la mort del regidor de l’àrea de Manteniment, el senyor Antoni Asensio Campoy.

En Toni Asensio, nascut el 23 de juny de 1965, ha estat regidor de l’Ajuntament d’Esporles a l’actual legislatura 2019 - 2023, i també durant els anys 2007 a 2015. Al llarg dels anys en els quals ha format part de la corporació municipal, ha desenvolupat les seves funcions amb una dedicació i compromís encomiables. Deixa un llegat de feina ben feta i implicació indubtable, tant al propi Ajuntament com a les entitats de les quals va formar part.

Persona molt estimada al poble, el seu traspàs ha causat una profunda consternació a Esporles i amb motiu d’aquesta mort tan sentida, l’Ajuntament vol traslladar les seves més sinceres condolences a la família i éssers estimats i, en homenatge a la seva memòria, declara tres dies de dol oficial.

cartell