LA FIRA DOLÇA TORNA A ESPORLES 

15-Setembre-2023

Esporles celebra la dissetena edició el pròxim diumenge 1 d'octubre

El batle, Josep Ferrà i el regidor de Promoció Econòmica, Jaume Terrassa han presentat avui el cartell de la XVII FIRA DOLÇA d'Esporles. El disseny ha estat realitzat per Joan González i la fotografia és de Margarida Carrió, fotografa esporlerina.

Com ja és tradició al municipi d'Esporles, torna la fira més llépola de totes les Illes Balears, la Fira Dolça 2023, el pròxim diumenge 1 d'octubre. Un any més centenars de forns, comerços i empreses participaran en la dissetena edició amb dolços, productes artesans i locals. Com és d'imaginar, no hi faltaran els clàssics de la rebosteria mallorquina: ensaïmades, crespells, coques, gelats i molta xocolata. Les paradetes i estands de la fira ompliran els carrers més cèntrics del nucli antic del municipi.

A més, la fira comptarà amb una àmplia programació cultural i artística relacionada amb la temàtica de la fira per a tots els públics que desitgin gaudir d'un diumenge diferent i divertit. Se celebraran concerts i actuacions musicals (Pep Suasi, Banda Lira Esporlerina, Rondalla de Maristel•la, Maria Bimbolles), trobada de brodadores, tast de vins, demostració dels Castellers de Mallorca, ballada popular a càrrec de Ramallets, showcookings (Juan Antonio Fernández i Rebeca Carlota Giménez, col·laborador habitual del programa 5 dies d'IB3, i els professors i alumnes de l'Escola d'Hoteleria de la UIB) i tallers de cuina, cercaviles amb els xeremiers, exposicions, entre altres activitats.

La localitat es vestirà amb la decoració més dolça i divertida que any rere any els alumnes de l'escola, l'institut i el Centre de dia, elaboren al començament de curs per a la fira i que s'ubica a la façana de l'Ajuntament, i amb les seves clàssiques magdalenes penjades al Passeig.

cartell