FORMACAIONS TEIXIT EMPRESARIAL I EMPRENEDOR

01-Octubre-2021

🛍 El teixit empresarial i emprenedor d’Esporles participa en el cicle de seminaris empresarials “Activa el teu negoci” on a través de quatre càpsules formatives, dues d’elles presencials i dues virtuals, milloraran el seu punt de venda fent que el seu espai sigui molt més competitiu a ulls dels consumidors i coneixeran noves eines de gestió i imatge per fer que el seu negoci sigui més atractiu.

ℹ Les 3 primeres càpsules ja s’han duit a terme i els assistents han pogut disfrutar dels coneixements dels formadors de Focalizza, consultoria de comerç i desenvolupament local. La darrera càpsula d’aquest seminari “Ambienta i sedueix amb la teva botiga” es durà a terme el proper dimecres 6 d’octubre en horari de 14 h a 16 h en format virtual. Els interessats en participar-hi encara s’hi poden adherir enviant un correu a aodl@esporles.cat o cridant al 971 611 556.

✅ El departament de promoció econòmica de l’Ajuntament segueix treballant i donant suport pel creixement del teixit empresarial i emprenedor del municipi. En acabar aquest seminari iniciaran un de nou d’eines i estratègies digitals, a més d’assessoraments individualitzats personalitzats pels negocis participants.