EL BATLE D'ESPORLES SOL·LICITÀ AL CONSELLER D'EDUCACIÓ LA INCORPORACIÓ D'UN PSICÒLEG A L'INSTITUT

17-Novembre-2023

El batle d'Esporles, Josep Ferrà va aprofitar la visita del passat dijous, 9 de novembre, del conseller d'Educació, Antoni Vera per traslladar la necessitat urgent de comptar amb un psicòleg a l'IES Josep Font i Trias.

Durant la reunió, es va posar èmfasi en el creixent nombre de casos de problemes de salut mental entre els estudiants, destacant la importància de disposar d'aquest servei per a garantir el seu benestar i desenvolupament integral.

Els problemes mentals i emocionals entre els estudiants estan en augment i resulta imprescindible donar el suport psicològic necessari. Fins ara, el servei era proporcionat per l'Ajuntament a través de la subvenció Joves Qualificats, no obstant això, per falta de recursos, no ha estat possible mantenir el programa.

Per aquest motiu el batle, sol·licità al Govern que assumeixi la responsabilitat de proveir un psicòleg a l'institut. Aquesta mesura resultaria fonamental per a atendre eficaçment els problemes dels estudiants, garantint així un entorn educatiu saludable i contribuint a millorar la seva salut mental i el seu rendiment acadèmic.

Com a resultat d'aquesta reunió el conseller es va comprometre a incorporar el pròxim any, 2024, personal qualificat per dur a terme aquesta tasca.