Benvinguda als projectes mixts d’ocupació i formació del SOIB a l'Ajuntament d'Esporles

24-Gener-2023

Un any més l'Ajuntament d'Esporles durà a terme els programes Mixts d'ocupació i formació de la convocatòria de subvencions SOIB Ocupació i Formació. Enguany es treballa en dos programes diferents per tal de millorar les possibilitats d'inserció laboral de persones de diferents edats.

El programa SOIB JOVE Formació i Ocupació "Son Trias" és un programa Mixt per a menors de 30 anys (SOIB JOVE Formació i Ocupació finançat pel SOIB amb la participació del SEPE i el cofinançament del Fons Social Europeu) on 10 alumnes-treballadors/es obtindran dos Certificats de Professionalitat de nivell 1 "Activitats auxiliars en conservació i millora de muntanyes" i "Activitats auxiliars en vivers, jardins i centres de jardineria". Durant 12 mesos aniran combinant la seva formació amb un contracte laboral on faran feina en la neteja de diferents espais així com tasques de manteniment a l'Hort de Son Tries (desbrossament, manteniment de l'umbracle, del viver i sistema de reg, planters per a la posterior collita de productes...) i a diferents espais del municipi.

Per altra banda, el programa SOIB30 Formació i Ocupació "Sant Pere" per a majors de 30 anys (SOIB 30 Ocupació i Formació finançat amb fons del SOIB mitjançant conferència Sectorial) els 10 alumnes-treballadors/es assoliran un Certificat de Professionalitat de nivell 2 "Aprofitaments forestals". Al llarg d'aquests 11 mesos, a més de la formació, faran feina per diferents espais i camins del municipi aplicant els coneixements en els quals s'estan formant.