XII RALLYE VALL DE SANT PERE

16-Setembre-2022
Data fi

El Bar Deportiu d'Esporles va realitzar el divendres passat la presentació del 12è Rallye Vall de Sant Pere que tindrà lloc els pròxims dies 16 i 17 de setembre sota l'organització de l'Escuderia Mallorca Competició.

L'acte va ser presidit per Demetrio Lladó (Pres. FAIB), Arnau Bisquerra (Pres. Escuderia Mallorca Competició), i Jaume Comas (Comitè Organitzador i alma mater de la prova) a més d'altres membres de l'escuderia.

El 12è Rallye Vall de Sant Pere arrencarà el dijous amb les verificacions en les pistes de l'Autoescola Acte Tècnica. El divendres a les 17:30 h començarà la primera secció des de l'O.I.B. per a donar dues passades als trams de Coll De Sa Creu-Tords (11,10 km) i Puigpunyent-Esporles (6,65 km). La secció matinal del dissabte s'iniciarà a les 08:30 h i està formada pels trams Sóller-Deià (5,15 km) i Valldemossa-Esporles (4,20 km), mentre que a la tarda es disputaran Esporles-Puigpunyent (6,65 km) i Coll des Tords- Sa Creu (11,10 km) amb tres passades per cadascun d'ells.

La llista d'inscrits està formada per un total de 56 equips dels quals 45 pertanyen a Competició i 11 de Regularitat. D'ells destaquem la presència de tots els aspirants al campionat com David García-Ruty Hensen (Porsche 911 GT3) o Alberto Frau-Esteve Valls (Mini Rallye) als quals s'uniran Raúl Moreno-Jaime Martorell (Peugeot 208 R2), i Joan Vidal-Francisco Rodríguez (Peugeot 208 Rally4) que també aspiren al campionat. Destaca també la presència de cinc equips desplaçats des d'Eivissa (Álvaro Rodríguez, David Novo, David Montero, Javier Ferrer i Andrea Romero).

Per a més informació contactar al correu arnaubisquerra@gmail.com.