XVIII Cursa Sa Fita del Ram

22-März-2022

Un any més hem tornat a celebrar la nostra cursa per muntanya, Sa Fita del Ram 2022. Amb una participació final de 207 corredores i corredors, el desenvolupament de la prova, tot i tenir moments de pluja, va ser un èxit.

Corredors participants a Sa Fita del Ram 2022

El guanyador absolut va ser en Biel Company, del club de muntanya Tirany, amb un temps d'1 h 23 minuts i 31 segons i la primera dona a arribar fou na Marga Fullana, amb un temps d'1 hora 41 minuts i 22 segons.

El primer Ermasset va ser en Pau Bestard, que arribà en 5a posició amb un temps d'1 hora 24 minuts i 44 segons, i la primera Ermasseta va ser n'Esther Amorós, amb un temps d'1 hora 55 minuts i 11 segons.

Com no pot ser d'una altra manera, volem agrair la inestimable ajuda aportada per prop de 75 voluntaris, ja que sense ells, aquesta cursa no seria possible.
Finalment, agrair també als patrocinadors i als propietaris de les finques per fer possible aquesta cursa.